QUINS SERVEIS OFERIM?

OFICINES

La neteja d’oficines és un dels serveis que realitza Seynet, tenim un horari ampli per respectar el funcionament de l’oficina. A més a més, comptem amb productes i maquinària adequada per a qualsevol superfície.

 

Oferim un servei de neteja específic per a cada client amb productes diferents així personalitzem els ambients de treball a gust de cada client.

​​​​​​​

Un bon ambient de treball sempre comença amb una bona neteja. 

VIDRES 

Els vidres és un punt fort de Seynet amb més de 15 anys d’experiència en netejar els vidres de manera cuidadosa obtenint un resultat excel·lent.

​​​​​​​

Gràcies a la nostra tècnica de neteja pots desped-te de vidres ratllats o mal fets ja que la perfecció si que existeix amb Seynet. Utilitzem els millors productes del mercat combinats amb precisió, dedicació i passió per obtenir bons resultats.

OBRA NOVA

Tota obra nova és un espai per emplenar d’il·lusió. 

 

Des de Seynet donem posem el nostre granet d’arena per a que els inicis siguin més fàcils i l’espai és torni a gust del client el més aviat possible.

 

Tractem l’obra nova amb la més delicadesa possible, deixant uns acabats polits i perfectes. A més a més oferim un servei de continuació i manteniment per a que l’espai mantingui l’essència des del primer moment.

​​​​​​​

 COMUNITATS

La comunitat és l’espai de convivència amb els veïns. 

La millor opció per deixar la teva comunitat amb bones mans és Seynet. El nostre servei inclou neteja i manteniment de les instal·lacions i també els productes utilitzats.

És una bona solució per obtenir un espai de tranquil·litat i ben conservat per part de tots.

Seynet realitzarà una proposta personalitzada a cada comunitat segons les seves necessitats.

DESINFECCIÓ

Estem vivint una época d’adaptació i nova normalitat. Després d’uns mesos d’aprenentatge i recerca de productes que ens asseguressin la lluita contra el COVID-19, tenim la solució.

 

Oferim un servei de desinfecció per a qualsevol espai respectant en tot moment la normativa vigent. 

 

L’equip de Seynet ha realitzat formació per adaptar-se pel bé dels clients i dels nostres treballadors.

LLARS

Per motius de feina, familiar o altres no arribes a tot? Nosaltres realitzem les feines domèstiques de la millor manera.

 

Des de Seynet oferim a cada client una proposta personalitzada per a les seves llars, respectant en tot moment l’espai, l’ambient i l’essència de cadascú.

 

Contractar un servei de neteja per a casa té un gran ventall d’avantatges, utilitzem els millors productes del mercat i tenim la maquinària adient per tractar tot tipus de superfícies.

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA'NS:
651 039 639

654 476 446

977 702 588